Transflow I Harmóniában az áramlással

Üzleti képzések
Szakmai továbbképzések

 

Miért válasszon minket?

Képzett, tapasztalt trénerek

Oktatóink, trénereink 20-25 éves múlttal rendelkeznek a felnőtt oktatás terén, folyamatosan képzik magukat, hogy tudásuk mindig naprakész legyen.

Kiscsoportos képzések

A kiscsoportos oktatásban hiszünk, ahol lehetőség van egyénre és cégre igazítva tanulni, helyzetgyakorlatokat megoldani, tesztelni az újonnan megszerzett tudást, készségeket.

Igény szerinti képzési forma

Válassza az igényeinek leginkább megfelelő formát. Képezze munkatársait élő online, személyes “face to face” tréningjeinkkel, tanfolyamainkkal, vagy ezek keverésével hibrid megoldással.

Coaching szemlélet

Változtatunk, formálunk és inspirálunk, hogy a lehető legtöbbet hozza ki munkatársaiból és vállalkozásából.

w

Ingyenes tanácsadás

Tréningjeink, tanfolyamaink gyakorlatcentrikusak. Lehetőség van egyénre és az adott vállalkozásra szabott lehetőségek megbeszélésére is.

Jó hangulat

Fontosnak tartjuk a pozitív szemléletet, a pozitív hozzáállást. Tréningjeinken, tanfolyamainkon is jó hangulatban, kellemes, pozitív légkörben dolgozunk.

Tegye meg a következő lépést céljai felé a Transflow segítségével.

Fedezze fel a vállalkozásában rejlő lehetőségeket! Fokozza cége erejét, növelje a termelékenységet, generáljon nagyobb bevételt és csökkentse a költségeket. Képezze és fejlessze a tehetséges, találékony munkaerőt, akik biztosítják cége számára a sikert.

Egyedi megoldások korlátok nélkül

Tárja fel a csapatban rejlő teljes potenciált, vértezze fel a munkatársakat a magas teljesítmény eléréséhez szükséges készségekkel és hozzáállással.

Válasszon tematikát

Válassza ki a vállalkozása szempontjából releváns tréningjeinket, tanfolyamainkat.

Válasszon képzési formát/helyszínt

Válasszon Élő online, hibrid vagy személyes képzési formáink közül. Ha személyes képzést szeretne, jelölje ki az Önök számára megfelelő helyszínt.

Válasszon időpontot

Tervezze meg milyen ütemben és időpontokban kerüljenek megtartásra a választott tréningek, tanfolyamok.

Egyeztessen velünk

Ha mindent kiválasztott keressen minket, és egyeztesse a részleteket velünk.

Tartsa meg munkatársait

Ha szeretné megtartani az alkalmazottait, akkor többet kell nyújtania számukra. A jövedelem nem az egyetlen motiváló tényező a munkavállaló részéről, sok más tényező is szerepet játszik az elkötelezettség és a motiváltság fenntartásában. Fektessen be, adjon lehetőséget a tanulásra és támogassa a szakmai fejlődést!

Fejlessze a tanulás kultúráját

A munkatársak folyamatos szakmai képzése elengedhetetlen, tanulással, fejlődéssel mindenki nyer.

Növelje a hatékonyságot élő online képzésekkel

Aknázza ki az élő online képzésekben rejlő lehetőségeket. A különböző telephelyeken lévő csapatok egyidejű képzése is lehetséges ezzel a megoldással.

Járjon a versenytársai előtt

Használja a tanulást versenyelőnyként, növelje a hatékonyságot általa.

Hódítsa meg a világot velünk

Képezze munkatársait nálunk, hogy hozzájárulhassunk szakmai kiteljesedésükhöz, vállalkozása profibbá válásához és nemzetközi üzleti kapcsolatainak pozitív alakuláshoz.

Üzleti képzéseink

Vezetői és vezetési technikák tréning

A vezetői feladatok sokban különböznek egy beosztott munkatársétól, mert itt a főszerep az emberi kapcsolatoké. Vezetőként fontos, hogy folyamatosan képezze magát.  A coachinggal kiegészített képzés során elméleti ismeretekkel, gyakorlati módszerekkel ismerkedhet meg, melyek alkalmazásával igazán hatékony és jó vezetővé válhat.

Projektmenedzsment tanfolyam

A vezetők munkája jelentős részben arról szól, hogy egymásra épülő projekteket irányítanak és koordinálnak. Az eredményességhez nélkülözhetetlen, hogy rendelkezzünk a szükséges szervezői, motivációs és csoportvezetői ismeretekkel, amelyekbe aztán beintegrálhatjuk a saját tapasztalatainkkal is.

Projektvezetési technikák tréning

A vezetők munkája jelentős részben arról szól, hogy egymásra épülő projekteket irányítanak és koordinálnak. Az eredményes projektmunka feltétele egy olyan vállalati kultúra kialakítása, ahol a projektek és az operatív feladatok egymást segítve párhuzamosan folyhatnak.

Középvezetői tanfolyam

Vezetői szerepen akkor lehetünk igazán sikeresek és hitelesek, ha rendelkezünk a szükséges háttér ismeretekkel. A tanfolyam fókusza a vezetői technikák elsajátítására, a munkatársak motiválására és a csapat koordinációra irányul.