Transflow I Harmóniában az áramlással

Üzleti képzések
karrier
fejlesztés

Vedd át az irányítást a jövőd felett!

Miért válassz minket

Képzett, tapasztalt trénerek

Oktatóink, trénereink 20-25 éves múlttal rendelkeznek a felnőtt oktatás terén, folyamatosan képzik magukat, hogy tudásuk mindig naprakész legyen.

Kiscsoportos gyakorlati jellegű képzések

A kiscsoportos oktatásban hiszünk, ahol lehetőséged van egyénre igazítva tanulni, helyzetgyakorlatokat megoldani, tesztelni az újonnan megszerzett tudásodat, készségeidet.

Élő online, személyes és hibrid tréningek

Válaszd a neked leginkább megfelelő formát. Képezd magad élő online, személyes “face to face” tréningjeinkkel, tanfolyamainkkal, vagy ezek keverésével hibrid megoldással.

Coaching szemlélet

Változtatunk, formálunk és arra inspirálunk, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból a személyes és szakmai életedben is.

w

Ingyenes tanácsadás

Tréningjeink, tanfolyamaink gyakorlatcentrikusak. Lehetőség van egyénre és az adott vállalkozásra szabott lehetőségek megbeszélésére is.

Jó hangulat

Fontosnak tartjuk a pozitív szemléletet, a pozitív hozzáállást. Tréningjeinken, tanfolyamainkon is jó hangulatban, kellemes, pozitív légkörben dolgozunk.

Tedd meg a következő lépést személyes és szakmai céljaid felé a Transflow segítségével.

Tanulj velünk, hogy segíthessünk közelebb kerülni a tökéletes álláshoz, hozzájárulhassunk szakmai fejlődésedhez, karriered pozitív alakuláshoz.

Harmóniában az áramlással

A folyamatos változásban, folyamatos fejlődésben és áramlásban hiszünk. Ezt a szemléletet tréningjeinkbe, tanfolyamainkba is beépítjük és tovább adjuk részedre is. Kerülj harmóniába az áramlással te is.

Népszerű képzéseink

Vezetői és vezetési technikák tréning

A vezetői feladatok sokban különböznek egy beosztott munkatársétól, mert itt a főszerep az emberi kapcsolatoké. Vezetőként fontos, hogy képezd magad.  A coachinggal kiegészített képzés során elméleti ismeretekkel, gyakorlati módszerekkel ismerkedhetsz meg, melyek alkalmazásával hatékony és jó vezetővé válhatsz.

Tárgyalási technikák angolul

Az üzleti tárgyaláson fontos az eredményesség és az egyenesúly. Tréningünkön megtanulhatod, hogy hogyan készülj fel és bonyolíts le sikeresen egy angol nyelven történő tárgyalást.

Prezentációs technikák angolul

A prezentáció angol nyelven közönség előtt igazi kihívás, szerezz gyakorlatot benne. Mi az amit elsajátíthatsz? Magabiztosság, gyakorlati módszerek és a szükséges angol szókincs.

Felsőfokú marketing

A tanfolyam tematikája elsősorban a marketing új területeire fókuszál, amelyekkel erősítheted és egyedivé teheted vállakozásod és növelheted sikerét.

Fejleszd készségeidet ÉLŐ online és hibrid tréningjeinkkel, tanfolyamainkkal. Interaktív módon sajátíthatod el a tudást otthonod kényelméből és a világ bármely részéről. 

A szakmai tudás fejlesztése mindig kifizetődő.

Fedezd fel a cégedben rejlő  lehetőségeket, mely fokozza vállalkozásod erejét, nagyobb bevételt generál, növeli a termelékenységet és csökkenti a költségeket. Képezd, fejleszd a tehetséges és találékony munkaerőt, akik biztosítják céged számára a sikert.  

Kezdj valami újat

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

Képzési naptár