Angol üzleti képzések

 

 

Álláskeresést segítő angol nyelvű tréningek

Önéletrajz angolul

Elkészítjük angol önéletrajzodat, és megtanítunk a szerzett tapasztalataidról, tanulmányaidról meggyőző előadást tartani. A tanfolyam része egy 1,5 órás egyéni konzultáció is, ahol a te igényeidre és szakterületedre szabjuk a pályázatodat. 

Motivációs levél angolul

Melyek a jól megírt motivációs levél ismérvei? Mintalevelek alapján átnézzük a kísérő levél legfontosabb elemeit, tulajdonságait. A 1,5 órás egyéni konzultáció során rád és a kívánt állásra igazítjuk a motivációs leveledet.

Állásinterjú angolul

Átvesszük az állásinterjúkon leggyakrabban érintett témákat, és megismerkedünk az állásinterjú buktatóival, a leggyakoribb interjúkérdésekkel. A 1,5 órás egyéni konzultáció keretében a te igényeidre, szakterületedre  összpontosítunk. 

Kapj többet a pénzedért!

Ne bízd a véletlenre! Válassz csomagajánlatainkból, hogy a legtöbb tudás birtokába kerülhess és minden akadályt sikeresen vehess az álláskeresés során. Készülj fel velünk az új lehetőségekre!

ALAP

Válaszd ki azt az egy angol álláskeresési tréninget, melyre a legnagyobb szükséged van az álláskeresésed, karrierépítésed során. Fejlődj és tanulj a kiválasztott területen.

19 990 Ft

DUPLA CSOMAG

Válaszd azt a két tréninget álláskeresési angol tanfolyamaink közül, amelyek leginkább segítségedre lehetnek abban, hogy a karrieredben előrébb léphess, és álláskeresésed sikerrel zárulhasson.

30 000 Ft

TRIPLA CSOMAG

Válaszd egyben mind a három álláskeresési angol tréningünket, hogy sikerrel pályázhass és tökéletesen felkészülhess álmaid állásának megszerzésére és elnyerésére. 

40 000 Ft

Regisztrálj és tanulj velünk!

Érdekelnek üzleti képzéseink, tanfolyamaink? Szeretnél tájékozódni az aktuális tréningekről azok kezdési időpontjairól, részletes anyagáról? Regisztrálj és tanulj velünk, hogy hozzájárulhassunk szakmai fejlődésedhez, karriered pozitív alakuláshoz.

 

Miért válassz minket?

Z

Élő online, személyes és hibrid tréningek

Válaszd a neked leginkább megfelelő formát. Képezd magad élő online, személyes “face to face” tréningjeinkkel, tanfolyamainkkal, vagy ezek keverésével hibrid megoldással.

Z

Kiscsoportos gyakorlati jellegű képzések

A kiscsoportos oktatásban hiszünk, ahol lehetőséged van egyénre igazítva tanulni, helyzetgyakorlatokat megoldani, tesztelni az újonnan megszerzett tudásodat, készségeidet.

Z

Ingyenes tanácsadás a tréningek során

Tréningjeink, tanfolyamaink gyakorlatcentrikusak. Lehetőség van egyénre és cégre szabott lehetőségek megbeszélésére is.

Z

Több évtizedes felnőttképzési tapasztalat

Oktatóink, trénereink 20-25 éves múlttal rendelkeznek a felnőtt oktatás terén, folyamatosan képzik magukat, hogy tudásuk mindig naprakész legyen.

Foglald le a helyed még ma!

A kiscsoportos oktatásban hiszünk, ahol lehetőséged van egyénre igazítva üzleti angolt tanulni, helyzetgyakorlatokat megoldani, tesztelni az újonnan megszerzett tudásodat, készségeidet.

JelentkezemÉrdeklődőm

Gyakori kérdések – válaszok

Mennyire kell tudnom angolul?

Ha már beszélsz vagy valaha beszéltél angolul, de az üzleti életben tartasz az éles helyzetektől, itt a helyed. B1 vagy A2 szint elégséges ahhoz, hogy elsajátítsd az anyagot.

Milyen hosszú egy angol tréning?

4×45 perc, vagyis 2×1,5 óra, közte fél órás szünet.

Jut rám elég idő?

Egy-egy csoport maximum 4 fővel indul, így mindenkire jut elegendő figyelem és idő. A képzések intenzívek, elméleti és gyakorlati modulokből állnak.

Személyes vagy online tréning?

A képzés élő, valós időben zajlik az online térben, ZOOM alkalmazással. Ezáltal interaktív a folyamat. Minden résztvevő tud egymással és a trénerrel kommunikálni. A páros gyakorlatok is jól elvégezhetők így.

Angolnyelvű  álláskeresési technikák képzésekre jelentkezés

Köszönjük, hogy jelentkezett. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Adatait kizárólag a képzésekkel kapcsolatos adminisztrációban használjuk, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi tájékoztatónkat weboldalunkon megtalálja.