ANGOL NYELVŰ KÉPZÉSEINK

Angol nyelvű képzéseinken az állásinterjútól kezdve a céges készségfejlesztéseken keresztül számtalan területen segítünk a hatékony kommunikáció elsajátításában. A kiscsoportos és egyéni tréningek, személyes vagy online csatlakozással is elérhetőek.

Elég néhány dolgot jól csinálnod az életedben, feltéve, hogy nem csinálsz túl sok mindent rosszul.”  (Warren Buffet)

Állásinterjú technikák

Mi a tökéletes angol nyelvű prezentáció titka? Képzésünkön elméleti és gyakorlati útmutatást nyújtunk, hogy hogyan épüljön fel a sikeres üzleti prezentáció.

Üzleti készségfejlesztés

Megmutatjuk hogyan fejlesztheted, tökéletesítheted az üzleti tárgyalási technikádat angol nyelven. Amit itt elsajátítasz magyar nyelven.

Üzleti kommunikáció

Megmutatjuk hogyan fejleszd,  tökéletesítsd az üzleti tárgyalási technikádat angol nyelven. Amit itt elsajátítasz természetesen magyar.

Korábban magyar nyelven sokszor prezentáltam sikeresen, de az angoltól nagyon tartottam, így Imola kurzusától is, hogy hát alig tudok valamit, hogyan tudom majd elvégezni. Meglepetésemre már az első fél órában feloldódtam, tanulótársaimmal vidáman, könnyedén oldottuk meg a feladatokat. Rengeteg hasznos kifejezést, szakszót tanultam, magabiztosabbá váltam és azóta több angol nyelvű prezentációt tartottam 🙂 Köszönöm a lehetőséget és mindenkinek hajrá!
H. Zsuzsanna

cégvezető

“Elvégeztem mind a négy tanfolyamot, és nagyon sokat segítettek abban, hogy magabiztossá váljak különböző üzleti környezetben. Addig nem mertem tolmács nélkül részt venni a megbeszéléseken, viszont a tanfolyamok meghozták hozzá a bátorságom. Mivel azóta többnyire egyedül tárgyalok, folyamatosan fejlődik az angol tudásom, és már csak nagyon kivételes helyzetekben van szükségem tolmácsra.”

Csillag Gabriella

projekt menedzser

“Korábban elképzelhetetlen volt számomra, hogy kiálljak 10-15 ember elé és angolul prezentáljak. Imola tréningjei után mindenkit – még magamat is – megleptem, hogy képes vagyok rá. 🙂 Köszönöm Imola.

Kassai Eszter

projekt menedzser

Kérdések – válaszok

 

Mennyire kell tudni angolul?

Ha már beszélsz vagy valaha beszéltél angolul, de az üzleti életben tartasz az éles helyzetektől, itt a helyed. B1 vagy A2 szint elégséges ahhoz, hogy elsajátítsd az anyagot.

Milyen hosszú egy tanfolyam?

Változó a képzések hossza, általában 4×45 perc. Minden képzés leírásánál megtalálod a pontos adatot.

Helyileg hol van a képzés?

Ahol te tartózkodsz. Otthon, az irodában vagy épp a teraszon, a vízparton. A lényeg, hogy legyen megfelelő interneted, mikrofonod és kamerád.

Élő vagy online?

A képzés élő, valós időben zajlik az online térben, ZOOM alkalmazással. Ezáltal interaktív a folyamat. Minden résztvevő tud egymással és a trénerrel kommunikálni. A páros gyakorlatok is jól elvégezhetők így.

Jut rám elég idő?

Egy-egy csoport maximum 4 fővel indul, így mindenkire jut elegendő figyelem és idő. A képzések intenzívek, elméleti és gyakorlati modulokből állnak.

Mit jelent az, hogy ismételhető?

Amennyiben valaki úgy érzi, hogy szükséges számára, valamennyi elvégzett képzést egy alkalommal meg lehet ismételni ingyenesen.

Felvételről is meg lehet nézni?

Nem, a képzés csak élőben végezhető el. Egyik oka, hogy a képzés interaktív. A tréner csak úgy tud felelősséget vállalni a sikeres képzésre, ha látja, hallja, tapasztalja a résztvevők megoldásait, a kérdésekre azonnal tud reagálni. A másik ok, a személyiségi jogok maximális tiszteletben tartása.

Balla Imola

Balla Imola

Tréner

Angoltanárként és bölcsészként diplomáztam a Károli Gáspár Református Egyetemen 2000-ben, és minden korosztálynak tanítottam angolt, főleg cégeknek. Az Euro Nyelvvizsgaközpontban vagyok vizsgáztató tanár. Emellett foglalkoztam önismerettel, és 2015-ben fejeztem be a Creative Coaching School coaching tanfolyamát, mely a Gestalt pszichológián alapul. Angol tudásommal és coaching tapasztalatimmal szeretném támogatni azokat, akik magánéletükben vagy üzleti karrierjükben szeretnének változásokat.

Telefonálok most: +36 30 688 7040