RÓLUNK

A mi történetünk

A Transflow-t 2014-ben alapítottuk meg azzal a céllal, hogy angol tanfolyamokkal, nyelvvizsgára felkészítéssel, nyelvvizsgáztatással (EUROEXAM) segítsük az embereket fejlődésükben, karrierjük építésében, egy jobb életminőség elérésében szakmailag és személyes életükben is. Kínálatunkat az angoltanfolyamok mellett elsőként vállalkozások és más nyelviskolák angol nyelvű üzleti képzéseivel bővítettük.

2020-ban váltunk magyar-angol üzleti képzési központtá, ahol egyre bővülő tréningpalettánkkal egyaránt támogatjuk a vállalkozások és magánszemélyek szakmai fejlődését magyar és angol nyelvterületen is.

Szenvedélyünk a tanítás

Tapasztalt trénerek, gyakorlati módszerek, coaching szemlélet. Tanítunk  és tanulunk. Hiszünk az önfejlesztésben, ami hozzásegít, hogy kiteljesedhess a munkádban, fejleszthesd a karriered, és megnyíljanak olyan lehetőségek előtted, amiről eddig talán nem is álmodtál.

Miért válassz minket

Képzett, tapasztalt trénerek

Oktatóink, trénereink 20-25 éves múlttal rendelkeznek a felnőtt oktatás terén, folyamatosan képzik magukat, hogy tudásuk mindig naprakész legyen.

Kiscsoportos gyakorlati jellegű képzések

A kiscsoportos oktatásban hiszünk, ahol lehetőséged van egyénre igazítva tanulni, helyzetgyakorlatokat megoldani, tesztelni az újonnan megszerzett tudásodat, készségeidet.

Élő online, személyes és hibrid tréningek

Válaszd a neked leginkább megfelelő formát. Képezd magad élő online, személyes “face to face” tréningjeinkkel, tanfolyamainkkal, vagy ezek keverésével hibrid megoldással.

Coaching szemlélet

Változtatunk, formálunk és arra inspirálunk, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból a személyes és szakmai életedben is.

w

Tanácsadás

Tréningjeink, tanfolyamaink gyakorlatcentrikusak. Lehetőség van egyénre és az adott vállalkozásra szabott lehetőségek megbeszélésére is.

Jó hangulat

Fontosnak tartjuk a pozitív szemléletet, a pozitív hozzáállást. Tréningjeinken, tanfolyamainkon is jó hangulatban, kellemes, pozitív légkörben dolgozunk.

Képzéseink

Prezentációs technikák angolul

A prezentáció angol nyelven közönség előtt igazi kihívás, szerezz gyakorlatot benne. Mi az amit elsajátíthatsz? Magabiztosság, gyakorlati módszerek és a szükséges angol szókincs.

Felsőfokú marketing

A tanfolyam tematikája elsősorban a marketing új területeire fókuszál, amelyekkel erősítheted és egyedivé teheted vállakozásod és növelheted sikerét.

Tárgyalási technikák angolul

Az üzleti tárgyaláson fontos az eredményesség és az egyenesúly. Tréningünkön megtanulhatod, hogy hogyan készülj fel és bonyolíts le sikeresen egy angol nyelven történő tárgyalást.

Kezdj valami újat