Hatékony értekezlet angolul

Az értekezlet lehetőséget ad a kommunikációra, a problémák megoldására és a kreatív javaslatok kibontakozására is. Használd ki a benne rejlő lehetőségeket. A coachinggal kiegészített képzés során az elméleti ismeretek megszerzésén túl lehetőség van gyakorlati módszerek és a szükséges angol szókincs elsajátítására is, amelyek alkalmazásával hatékonnyá teheted az értekezletet.

A tréning tematikája

 • Milyen értekezlet fajták vannak
 • Hogyan tartsunk meg hatékonyan egy 90 perces hetente ismétlődő vezetői értekezletet
 • Hogyan vezessük fel ötleteinket
 • Milyen kifejezéseket használunk közbeszólásokra angolul

  A tréningtől várható eredmények

  • Megtanulhatod az értekezlet levezetéséhez szükséges angol szavakat, kifejezéseket
  • Megismerheted, hogy hogyan tehető hatékonyá egy értekezlet
  • Olyan ismereteket szerzel, amelyeknek köszönhetően konstruktívabbá teheted az értekezleteidet

  Kinek ajánljuk?

  • Vezetőknek
  • Csoportvezetőknek
  • Munkatársaknak

  ONLINE TRÉNING

  Csak online részvétel lehetséges. 

  Részvételi díj

  31 990 Ft/fő 

   

  A tréning időpontja

   

  Képzési idő

  Kiscsoportos forma

  maximum 4 fő

  A tréning helyszíne

  ÉLŐ online tréning

   

  A tréning előadója

  Balla Imola

  angol tanár, üzleti tréner, coach

  Angoltanárként és bölcsészként diplomáztam a Károli Gáspár Református Egyetemen 2000-ben, és minden korosztálynak tanítottam angolt, főleg cégeknek. Az Euro Nyelvvizsgaközpontban vagyok vizsgáztató tanár. Emellett foglalkoztam önismerettel, és 2015-ben fejeztem be a Creative Coaching School coaching tanfolyamát, mely a Gestalt pszichológián alapul. Angol tudásommal és coaching tapasztalatimmal szeretném támogatni azokat, akik magánéletükben vagy üzleti karrierjükben szeretnének változásokat.

  Kapj többet a pénzedért!

  Ne bízd a véletlenre! Válassz csomagajánlatainkból, hogy a legtöbb tudás birtokába kerülhess és minden akadályt sikeresen vehess. Fejleszd az üzleti készségeidet több területen is.  Készülj fel velünk az új lehetőségekre!

  ALAP

  Válaszd ki azt az egy angol üzleti készségfejlesztő tréninget, melyre a legnagyobb szükséged van a mindennapi munkád és a karrierépítésed során. Fejlődj és tanulj a kiválasztott területen.

  31 990 Ft

  DUPLA CSOMAG

  Válaszd azt a két tréninget üzleti készségfejlesztő angol nyelvű képzéseink közül, amelyek leginkább segítségedre lehetnek a szakterületeden, vagy segíthet abban, hogy a karrieredben előrébb léphess.

  50 000 Ft

   NÉGYES CSOMAG

  Válaszd egyben mind a négy üzleti készségfejlesztő angol tréningünket, hogy a legfontosabb üzleti készségeid tökéletesítsd. Válj magabiztossá és mozogj otthonoson az üzleti életben.

  80 000 Ft

   

  Miért válassz minket?

  Z

  Élő online, személyes és hibrid tréningek

  Válaszd a neked leginkább megfelelő formát. Képezd magad élő online, személyes “face to face” tréningjeinkkel, tanfolyamainkkal, vagy ezek keverésével hibrid megoldással.

  Z

  Kiscsoportos gyakorlati jellegű képzések

  A kiscsoportos oktatásban hiszünk, ahol lehetőséged van egyénre igazítva tanulni, helyzetgyakorlatokat megoldani, tesztelni az újonnan megszerzett tudásodat, készségeidet.

  Z

  Ingyenes tanácsadás a tréningek során

  Tréningjeink, tanfolyamaink gyakorlatcentrikusak. Lehetőség van egyénre és cégre szabott lehetőségek megbeszélésére is.

  Z

  Több évtizedes felnőttképzési tapasztalat

  Oktatóink, trénereink 20-25 éves múlttal rendelkeznek a felnőtt oktatás terén, folyamatosan képzik magukat, hogy tudásuk mindig naprakész legyen.