RÓLUNK

Szenvedélyünk a tanítás

Tapasztalt trénerek, gyakorlati módszerek, coaching szemlélet. Tanítunk  és tanulunk. Hiszünk az önfejlesztésben, a szakmai továbbképzésben, ami hozzásegít a munkában való kiteljesedéshez, és az új lehetőségek felfedezéséhez. Lételemünk a folyamatos változás, folyamatos fejlődés. Ezt a szemléletet tréningjeinkbe, tanfolyamainkba is beépítjük és tovább adjuk ügyfeleink részére is. Kerüljön harmóniába az áramlással Ön is. Bizza munkatársai fejlesztését a Transflowra.

 

A mi történetünk

A Transflow-t 2014-ben alapítottuk meg azzal a céllal, hogy angol tanfolyamokkal, nyelvvizsgára felkészítéssel, nyelvvizsgáztatással segítsük az embereket és a vállalkozásokat fejlődésükben, egy jobb életminőség elérésében szakmailag, valamint személyes életükben is. Kínálatunkat az angoltanfolyamok mellett később színvonalas üzleti képzésekkel bővítettük.

2020-ban váltunk magyar-angol üzleti képzési központtá, ahol egyre bővülő tréningpalettánkkal kiemelten támogatjuk a vállalkozások szakmai fejlődését magyar és angol nyelvterületen.

További képzéseink

Vezetői és vezetési technikák

A vezetői feladatok sokban különböznek egy beosztott munkatársétól, mert itt a főszerep az emberi kapcsolatoké. Vezetőként fontos képeznie magát, hogy a legjobb formáját hozhassa.

Felsőfokú értékesítés

A vállalatok bevételei közvetlenül az eladásoktól függnek, ezért ennek a területnek a folyamatos fejlesztése elengedhetetlen. Bővítse az értékesítési ismereteit.

Brand és márkaépítés

A márkaépítés egy tudatos, több lépésből álló folyamat, amelyet, ha helyesen alkalmaz hosszan tartó pozitív eredményekre és sikerre számíthat a vállalkozásában.

Miért válasszon minket?

Képzett, tapasztalt trénerek

Oktatóink, trénereink 20-25 éves múlttal rendelkeznek a felnőtt oktatás terén, folyamatosan képzik magukat, hogy tudásuk mindig naprakész legyen.

Kiscsoportos képzések

A kiscsoportos oktatásban hiszünk, ahol lehetőség van egyénre és cégre igazítva tanulni, helyzetgyakorlatokat megoldani, tesztelni az újonnan megszerzett tudást, készségeket.

Igény szerinti képzési forma

Válassza az igényeinek leginkább megfelelő formát. Képezze munkatársait élő online, személyes “face to face” tréningjeinkkel, tanfolyamainkkal, vagy ezek keverésével hibrid megoldással.

Coaching szemlélet

Változtatunk, formálunk és inspirálunk, hogy a lehető legtöbbet hozza ki munkatársaiból és vállalkozásából.

w

Tanácsadás

Tréningjeink, tanfolyamaink gyakorlatcentrikusak. Lehetőség van egyénre és az adott vállalkozásra szabott lehetőségek megbeszélésére is.

Jó hangulat

Fontosnak tartjuk a pozitív szemléletet, a pozitív hozzáállást. Tréningjeinken, tanfolyamainkon is jó hangulatban, kellemes, pozitív légkörben dolgozunk.