Munkatársak motiválása
tréning

Tartsa meg a munkatársait. A munkatársak motiváltsága, lojalitása elengedhetetlen a sikerhez. Ha szeretné megtartani az alkalmazottakat, akkor többet kell nyújtania számukra. 

A jövedelem nem az egyetlen motiváló tényező a munkavállaló részéről, sok más tényező is szerepet játszik az elkötelezettség, motiváltság fenntartásában. Ismerje meg a háttérben meghúzódó folyamatokat, a motiváció mozgatórugóit, az anyagi ösztönzőkön túli motiválási lehetőségeket. Ha a cég dolgozói motiváltak, akkor eredményesebben dolgoznak és nagyobb profitot termelnek. Mivel minden ember különböző, más utat jár be, így motiválni is személyreszabottabban szükséges.

Képzésünk a gyakorlatiasságra helyezi a fókuszt bemutatva a motiváció szerepét, lehetőségeit, hatását a cég működésére.  A tanfolyam keretén belül a résztvevők végig a saját cégüknél előforduló eseteken, projekteken dolgoznak, ami növeli munkájuk hatékonyságát. Az egyedi esetek, problémák megbeszéléséhez a képzés ideje alatt külön konzultációs lehetőséget biztosítunk.

Mit ad Önnek a tréning?

 • Betekintést a motivációt befolyásoló háttér folyamatokba
 • Gyakorlati módszereket a teljesítménymérésre
 • Stratégiákat a munkatársak motiválására, mellyel növelheti a termelékenységet és a projektek eredményességi mutatóit

 

Kinek ajánljuk a tréninget?

Elsőszámú vezetőknek

Mélyítse el a tudását, legyen harmóniában a változásokkal, ismerje meg és alkalmazza gyakorlatban a motiválási technikák, eszközök széles skáláját.

Cégvezetőknek

Fejlessze a szervezeti kultúrát, teremtsen olyan környezetet a munkatársak számára, ahol jól érzik magukat, ki tudnak bontakozni és fejlődni tudnak. 

Középvezetőknek

A motiváció alapja, hogy a munkatársak támogatva érezzék magukat a vezető által. Vezetőként teremtsen támogató légkört,  alakítson ki a konstruktív visszajelzési rendszert. 

A tréning időpontja

2022. június 13-14.

Képzési idő

2 nap

Jelentkezési határidő

2022. június 7.

A tréning helyszíne

Óbuda Gate Irodaház / vagy online részvétel

1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 26-28.

A tréning részletes tematikája

Munkatársak motiválása
 • Az egyén teljesítménymérése a csapaton belül
 • A motiváció hatása a teljesítményre
 • Mi határozza meg a kollégák eredményességét?
 • A várható eredményesség előrejelzése
 • A vezető szerepe a motiváció fenntartásában
 • Személyiségfüggő motivációs stratégiák
 • Az egyéni és kollegiális szükségletek kielégítése (a csere-elmélet alapján)
 • A szervezeti kultúra szerepe a motiválásban
 • Az anyagi ösztönzők típusai, szerepe és hatása
 • A tervszerű teljesítménynövelő rendszer szerepe a projekt eredményességére

Részvételi díj

158 000 Ft/fő + ÁFA

 

A tréning előadója

Kovács Tünde

üzleti tréner, szervezetfejlesztő, humánerőforrás fejlesztő

Tréningmódszere egyesíti az előadás formában történő elméleti ismeretátadás, a verbálisan szabad interakciós csoport, valamint a strukturált tréning azon elemeit, amelyek lehetővé teszik a munkaköri készségek intenzív fejlesztését. Ez a tréningmódszer képezi annak a több mint 250 jogvédett tréningprogramnak is a didaktikáját, amelyet 1991 óta megalkotott. Ezen tréningek a vezetés, az értékesítés, az ügyfélszolgálat, az üzleti kommunikáció és a vállalati oktatók tudásának, valamint készségeinek fejlesztésére irányulnak.