SZENVEDÉLYÜNK A TANÍTÁS

Tapasztalt trénerek, gyakorlati módszerek, coaching szemlélet. Tanítunk  és tanulunk. Hiszünk az önfejlesztésben, ami hozzásegít, hogy kiteljesedhess a munkádban, fejleszthesd a karriered, és megnyíljanak olyan lehetőségek előtted, amiről eddig talán nem is álmodtál.

Élő online tréningek

Élő online képzésünk keretében interaktív módon sajátíthatod el a tudást otthonod kényelméből.

Az online tanfolyamainkat a ZOOM alkalmazáson keresztül érheted el. Trénereink élőben adják át a tananyagot a tanfolyam időpontjában a résztvevőknek. Ez lehetővé teszi a gyakorlatias, helyzetgyakorlatokra épülő oktatást, a kiscsoportos oktatás keretein belül a az egyénre szabott lehetőségek alkalmazását és a felmerülő kérdések megbeszélését.

Személyes oktatás

Személyes tréningjeiken “face to face” adjuk át a tananyagot.

Számos gyakorlatias módszer alkalmazására, szerepjátékokra, helyzetgyakorlatokra van lehetőség ezeken az alkalmakon. Személyesen tréningjeink Nagykovácsiban és Budapesten érhetők el. Személyes tréningjeink egy részére lehetőség van online becsatlakozásra is, amennyiben időbeosztásod miatt ez a hibrid megoldás lenne számodra a legideálisabb keresd az ilyen opcióval ellátott tanfolyamainkat.

Fejleszd magad!

Fejleszd azokat a  fontos készségeidet, amelyek hozzásegíthetnek ahhoz, hogy előrébb léphess a karrieredben. Szerezz biztos tudást, hogy magabiztos, meggyőző és motivált lehess a számodra fontos területeken. Tanulj velünk! Vedd át az irányítást a vállakozásod, karriered, jövőd felett!

A szakmai tudás fejlesztése mindig kifizetődő.

Fedezd fel a cégedben rejlő  lehetőségeket, mely fokozza vállalkozásod erejét, nagyobb bevételt generál, növeli a termelékenységet és csökkenti a költségeket. Képezd, fejleszd a tehetséges és találékony munkaerőt, akik biztosítják céged számára a sikert.  

A mi történetünk

A Transflow-t 2014-ben alapítottuk meg azzal a céllal, hogy angol tanfolyamokkal, nyelvvizsgára felkészítéssel, nyelvvizsgáztatással (EUROEXAM) segítsük az embereket fejlődésükben, karrierjük építésében, egy jobb életminőség elérésében szakmailag és személyes életükben is. Kínálatunkat az angoltanfolyamok mellett elsőként vállalkozások és más nyelviskolák angol nyelvű üzleti képzésével bővítettük. 2020-ban váltunk magyar-angol üzleti képzési központtá, ahol egyre bővülő tréningpalettánkkal egyaránt támogatjuk a vállalkozások és magánszemélyek szakmai fejlődését magyar és angol nyelvterületen is.

Akik minket választottak

Transflow számos cégnek segített abban, hogy hatékonyabbá és szervezettebbé válljon, fejlessze munkaerejét, átvegye az irányítást vállalkozása fölött és megvalósítsa céljait.

AB Consulting Group Kft.

Garten Stúdió Kft.

G.L.L.A. Energetikai Kft.