Vállalati
megoldások

A SZAKMAI TUDÁS FEJLESZTÉSE MINDIG KIFIZETŐDŐ.

Fedezd fel a cégedben rejlő  lehetőségeket, mely fokozza vállalkozásod erejét, nagyobb bevételt generál, növeli a termelékenységet és csökkenti a költségeket. Képezd, fejleszd a tehetséges és találékony munkaerőt, akik biztosítják céged számára a sikert.  

Projektvezetési technikák

A vezetők munkája jelentős részben arról szól, hogy egymásra épülő projekteket irányítanak és koordinálnak. Az eredményes projektmunka feltétele egy olyan vállalati kultúra megteremtése, ahol a projektek és az operatív feladatok párhuzamosan folyhatnak.

Tárgyalási technikák angolul

Az üzleti tárgyaláson fontos az eredményesség és az egyenesúly. Tréningünkön megtanulhatod, hogy hogyan készülj fel és bonyolíts le sikeresen egy angol nyelven történő tárgyalást.

Prezentációs technikák angolul

A prezentáció angol nyelven közönség előtt igazi kihívás, szerezz gyakorlatot benne. Mi az amit elsajátíthatsz? Magabiztosság, gyakorlati módszerek és a szükséges angol szókincs.

Felsőfokú marketing

A tanfolyam tematikája elsősorban a marketing új területeire fókuszál, amelyekkel erősítheted és egyedivé teheted vállakozásod és növelheted sikerét.

Egyedi megoldások korlátok nélkül

Fedezd fel a csapatban rejlő teljes potenciált, vértezd fel a munkatársakat a magas teljesítmény eléréséhez szükséges készségekkel és hozzáállással.

Válassz tematikát

Válaszd ki a vállakozásod szempontjából releváns tréningjeinket, tanfolyamainkat.

Válassz képzési formát/helyszínt

Válassz Élő online, hibrid vagy személyes képzési formáink közül. Ha személyes képzést szeretnél, válaszd ki a megfelelő helyszínt.

Válassz időpontot

Válaszd ki milyen ütemben és időpontokban kerüljenek megtartásra a választott tréningek, tanfolyamok.

Egyeztess velünk

Ha mindent kiválasztottál keress minket, és egyeztess velünk.

Tartsd meg a munkatársaidat

Ha szeretnéd megtartani az alkalmazottaidat, akkor többet kell nyújtanod számukra. A jövedelem nem az egyetlen motiváló tényező a munkavállaló részéről, sok más tényező is szerepet játszik az elkötelezettség és a motiváltság fenntartásában. Fektess be, adj lehetőséget a tanulásra és támogasd a szakmai fejlődésüket!

Alakítsd ki és fejleszd a tanulás kultúráját

A munkatársak folyamatos szakmai képzése elengedhetetlen, a tanulással, fejlődéssel mindenki nyer.

Növeld a hatékonyságot élő online képzésekkel

Aknázd ki az élő online képzéskeben rejlő lehetőségeket. A különböző telephelyeken lévő csapatok egyidejű képzése is lehetséges ezzel a megoldással.

Járj a versenytársaid előtt

Használd a tanulást versenyelőnyként, növeld a hatékonyságodat általa.

TOVÁBBI Képzéseink

Vezetői és vezetési technikák

A vezetői feladatok sokban különböznek egy beosztott munkatársétól, mert itt a főszerep az emberi kapcsolatoké. Vezetőként fontos, hogy képezd magad és legjobb formádat hozd.

Felsőfokú értékesítés

A vállalatok bevételei közvetlenül az eladásoktól függnek, ezért ennek a terület folyamatos fejlesztése elengedhetetlen. Bővítsd az értékesítési ismereteidet.

Brand és márkaépítés

A márkaépítés egy tudatos, több lépésből álló folyamat, amelyet, ha helyesen alkalmazol hosszan tartó pozitív eredményekre és sikerre számíthatsz a vállalkozásodban.

Kezdj valami újat