Üzleti készségfejlesztés 

Angol üzleti készségfejlesztő tréningek, hogy sikeresebb légy és előrébb léphess a karrieredben. Hódítsd meg a világot velünk!

TRANSFLOW I Harmóniában az áramlással

Szakképzett angol tanárok, trénerek

Gyakorlatias tréningek, elmélet és helyzetgyakorlatok

Többéves tapasztalat az angol nyelvi képzések és coaching területén

OURES

Üzleti készségfejlesztő angoltanfolyamok

Prezentációs technikák

A prezentáció angol nyelven közönség előtt igazi kihívás. Legyél magabiztos ezen a területen is! A tréningen elsajátíthatod, hogy hogyan ragadd meg a figyelmet. Milyen módon mutasd be magad, a témádat. Hogyan kezeld a prezentáció során felmerülő nehézségeket.

A tréning ára: 31 990 Ft

Tárgyalási technikák

Az üzleti tárgyaláson fontos az eredményesség és az egyensúly megőrzése. Tréningünkkel megtanulhatod, hogy hogyan készülj fel a tárgyalásra, milyen angol kifejezések segítenek majd a különböző tárgyalási helyzetekben, és milyen technikák hatásosak a kívánt eredmény eléréséhez. 

A tréning ára: 31 990 Ft

HR interjútechnikák

Legyél hatékony és sikeres HR munkatárs angol nyelven is. Tréningünkön megmutatjuk hogyan fogalmazz, hogyan kérdezd jól, hogyan hallgasd jól a pályázót. Milyen módon döntheted el, hogy egy jelölt megállja-e a helyét az adott angol nyelvet igénylő munkakörben.

A tréning ára: 31 990 Ft

 Hatékony értekezletek

Az értekezlet lehetőséget ad a kommunikációra, a problémák megoldására és a kreatív javaslatok kibontakozásának is.  Tréningünkön megtudhatod,  hogyan vezess le hatékonyan egy vezetői értekezletet angolul. Hogyan ösztönözd a kollegáidat, vezesd fel az ötleteidet.

A tréning ára: 31 990 Ft

CHOOSE US

Miért válassz minket?

Z

Szakképzett angol tanároktól, trénerektől tanulhatsz

Z

Kiscsoportban fejlődhetsz, egyéni konzultációs lehetőségeket biztosítunk számodra

Z

Gyakorlatias, coaching szemléletű oktatásban hiszünk

Z

Modern, korszerű technológiával felszerelt oktatóteremmel várunk

"A tanfolyamok nagyon sokat segítettek abban, hogy magabiztossá váljak különböző üzleti környezetben. Addig nem mertem tolmács nélkül részt venni a megbeszéléseken, viszont a tanfolyamok meghozták hozzá a bátorságom. Mivel azóta többnyire egyedül tárgyalok, folyamatosan fejlődik az angol tudásom, és már csak nagyon kivételes helyzetekben van szükségem tolmácsra."

Csillag Gabriella – projektmenedzser

"Az angoltól nagyon tartottam, így Imola kurzusától is, hogy hát alig tudok valamit, hogyan tudom majd elvégezni. Meglepetésemre már az első fél órában feloldódtam, tanulótársaimmal vidáman, könnyedén oldottuk meg a feladatokat. Rengeteg hasznos kifejezést, szakszót tanultam, magabiztosabbá váltam."

H. Zsuzsanna – cégvezető

"Korábban elképzelhetetlen volt számomra, hogy kiálljak 10-15 ember elé és angolul prezentáljak. Imola tréningjei után mindenkit – még magamat is – megleptem, hogy képes vagyok rá."

Kassai Eszter – projektmenedzser

Regisztrálj és tanulj velünk!

Érdekelnek angolnyelvű üzleti képzéseink? Szeretnél tájékozódni az aktuális tréningekről azok kezdési időpontjairól, részletes anyagáról? Regisztrálj és tanulj velünk, hogy segíthessünk közelebb kerülni a tökéletes álláshoz, hozzájárulhassunk szakmai fejlődésedhez, karriered pozitív alakuláshoz.

Kapj többet a pénzedért!

Ne bízd a véletlenre! Válassz csomagajánlatainkból, hogy a legtöbb tudás birtokába kerülhess és minden akadályt sikeresen vehess a profi üzleti készségeidnek köszönhetően. Készülj fel velünk az új lehetőségekre!

Fejleszd magad!

Szeretnéd fejleszteni üzleti készségeidet, szeretnél előrébb lépni a karrieredben? Válaszd ki azt az angol üzleti készségfejlesztő tréninget, melyre a legnagyobb szükséged van a karriered során. Fejlődj és tanulj a kiválasztott területen. Mi a tudásunkkal, tapasztalatunkkal, módszereinkkel hozzájárulunk ahhoz, hogy újabb készségek birtokába juss.

 

1 tréning: 31 990 Ft

Légy bátor!

Szeretnél hatékonyabb és magabiztosabb lenni? Szeretnél bátrabb és kreatívabb megoldásokat találni? Válaszd azt a két tréninget üzleti készségfejlesztő angol tanfolyamaink közül, melyek leginkább segítségedre lehetnek a szakterületeden.  Segítünk abban, hogy bátrabb, kreatívabb légy az üzleti életben angolnyelven is, és sikerrel záruljanak a munkanapjaid.

 

2 tréning: 50 000 Ft

Evezz nemzetközi vizekre!

Szeretnél kiteljesedni a szakmádban? Nemzetközi kihívásokra vágysz?  Válaszd egyben négy üzleti készségfejlesztő angol tréningünket, hogy biztos tudással vértezd fel magad, a legfontosabb készségeid tökéletesítsd. Tréningjeinkkel támogatjuk fejlődésedet, a kiteljesedésedet a munkádban, és a nemzetközi üzleti kapcsolataidban.

 

4 tréning: 80 000 Ft

Foglald le a helyed még ma!

A kiscsoportos oktatásban hiszünk, ahol lehetőséged van egyénre igazítva üzleti angolt tanulni, helyzetgyakorlatokat megoldani, tesztelni az újonnan megszerzett tudásodat, készségeidet.

JelentkezemÉrdeklődőm

FEATURED

Népszerű angol üzleti tanfolyamaink

Online meeting angolul

Hatékony és érdekfeszítő online meetingek megtartása nem könnyű feladat. Hogyan használd ki az online meetingek adta lehetőségeket? Tréningükön megosztjuk veled azokat a meghatározó, apró ötleteket, melyek még azoknak is tartogatnak újdonságokat, akik régóta a műfaj kedvelői.

Állásinterjú angolul

Átvesszük az állásinterjú során leggyakrabban érintett témákat, megismerkedünk az állásinterjú leggyakoribb bukatatóival is. A tanfolyam része egy 1,5 órás egyéni konzultáció, ahol a te igényeidre, szakterületedre fókuszálunk és felkészülünk a legnehezebb interjúkérdéseidre. 

Gyakori kérdések – válaszok

Mennyire kell tudnom angolul?

Ha már beszélsz vagy valaha beszéltél angolul, de az üzleti életben tartasz az éles helyzetektől, itt a helyed. B1 vagy A2 szint elégséges ahhoz, hogy elsajátítsd az anyagot.

Milyen hosszú egy angol tréning?

4×45 perc, vagyis 2×1,5 óra, közte fél órás szünet.

Jut rám elég idő?

Egy-egy csoport maximum 4 fővel indul, így mindenkire jut elegendő figyelem és idő. A képzések intenzívek, elméleti és gyakorlati modulokből állnak.

Személyes vagy online tréning?

A képzés élő, valós időben zajlik az online térben, ZOOM alkalmazással. Ezáltal interaktív a folyamat. Minden résztvevő tud egymással és a trénerrel kommunikálni. A páros gyakorlatok is jól elvégezhetők így.

Angol üzleti készségfejlesztő képzések

[wpforms_selector form_id=”760″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/wpforms_selector]