Üzleti kommunikáció 

Angol üzleti kommunikációs online tréningek, hogy előrébb léphess a karrieredben. Hódítsd meg a világot velünk!

TRANSFLOW I Harmóniában az áramlással

Szakképzett angol tanárok, trénerek

Gyakorlatias élő online tréningek, elmélet és helyzetgyakorlatok

Többéves tapasztalat az angol nyelvi képzések és coaching területén

COURES

Üzleti kommunikációs online angoltanfolyamok

Üzleti levelezés angolul

Tréning időpontja: 2021. október 14.

A jól megírt üzleti levelek/emailek időt takarítanak meg. A hatékony levelek növelik a cég eredményességét. Tanfolyamunkon megtanítunk arra, hogyan keltsd fel a címzett figyelmét, hogyan rendszerezd az információt, és hogyan érd el a kívánt hatást leveleid segítségével. Sorra vesszük az üzleti levelezés fajtáit, és megnézzük a 10 leggyakoribb üzleti levél típust is.

A tréning ára: 19 990 Ft

Üzleti telefonálás angolul

Tréning időpontja: 2021. október 21.

A telefonon történő beszélgetések sok esetben azonnali cselekvést igényelnek, ezért jó ha előre gondolkodsz és felkészülsz. Tanfolyamunk segít, hogy megismerkedj a leggyakoribb telefonos szituációkkal, begyakorlod az üzleti telefonáláshoz szükséges legfontosabb kifejezéseket, hogy ha megcsörren a telefonod sikeresen bonyolítsd le a beérkező hívást. 

A tréning ára: 19 990 Ft

Online meeting angolul

Tréning időpontja: 2021. október 28.

Hatékony és érdekfeszítő online meetingek megtartása nem könnyű feladat. Hogyan használd ki a lehetőségeket? Tréningükön megosztjuk veled azokat a meghatározó, apró ötleteket, melyek még azoknak is tartogatnak újdonságokat, akik régóta a műfaj kedvelői. Megnézzük azt is, hogy tedd színessé és szervezetté virtuális értekezleteidet.

A tréning ára: 19 990 Ft

CHOOSE US

Miért válassz minket?

Z

Szakképzett angol tanároktól, trénerektől tanulhatsz

Z

Kiscsoportban fejlődhetsz, egyéni konzultációs lehetőségeket biztosítunk számodra

Z

Gyakorlatias, coaching szemléletű oktatásban hiszünk

Z

Élő online képzés keretében, interaktív módon sajátíthatod el a tudást

"A tanfolyamok nagyon sokat segítettek abban, hogy magabiztossá váljak különböző üzleti környezetben. Addig nem mertem tolmács nélkül részt venni a megbeszéléseken, viszont a tanfolyamok meghozták hozzá a bátorságom. Mivel azóta többnyire egyedül tárgyalok, folyamatosan fejlődik az angol tudásom, és már csak nagyon kivételes helyzetekben van szükségem tolmácsra."

Csillag Gabriella – projektmenedzser

"Az angoltól nagyon tartottam, így Imola kurzusától is, hogy hát alig tudok valamit, hogyan tudom majd elvégezni. Meglepetésemre már az első fél órában feloldódtam, tanulótársaimmal vidáman, könnyedén oldottuk meg a feladatokat. Rengeteg hasznos kifejezést, szakszót tanultam, magabiztosabbá váltam."

H. Zsuzsanna – cégvezető

"Korábban elképzelhetetlen volt számomra, hogy kiálljak 10-15 ember elé és angolul prezentáljak. Imola tréningjei után mindenkit – még magamat is – megleptem, hogy képes vagyok rá."

Kassai Eszter – projektmenedzser

Regisztrálj és tanulj velünk!

Érdekelnek angolnyelvű üzleti képzéseink? Szeretnél tájékozódni az aktuális tréningekről azok kezdési időpontjairól, részletes anyagáról? Regisztrálj és tanulj velünk, hogy segíthessünk közelebb kerülni a tökéletes álláshoz, hozzájárulhassunk szakmai fejlődésedhez, karriered pozitív alakuláshoz.

Kapj többet a pénzedért!

Ne bízd a véletlenre! Válassz csomagajánlatainkból, hogy a legtöbb tudás birtokába kerülhess és minden akadályt sikeresen vehess az üzleti kommunikációban is. Készülj fel velünk az új lehetőségekre!

Lépj előrébb!

Szeretnél fejlődni az üzleti kommunikációban, szeretnél előrébb lépni a karrieredben? Válaszd ki azt az angol üzleti kommunikációs tréninget, melyre a legnagyobb szükséged van a karrierépítésed során. Fejlődj és tanulj a kiválasztott területen. Mi a tudásunkkal, tapasztalatunkkal, módszereinkkel hozzájárulunk ahhoz, hogy könnyedén vedd az akadályokat.

 

1 tréning: 19 990 Ft

Élvezd a sikert!

Szeretnéd lehengerelni ügyfeleidet az üzleti kommunikációddal? Szeretnél sikeresebb és meggyőzőbb lenni másoknál? Válaszd azt a két tréninget üzleti kommunikációs angol tanfolyamaink közül, melyek leginkább segítségedre lehetnek a szakterületeden.  Segítünk abban, hogy magabiztosabb légy az üzleti kommunikáció világában, és sikerrel záruljanak a munkanapjaid.

 

2 tréning: 30 000 Ft

Legyél professzionális!

Célod a profizmus? Meghódítanád akár az egész világot az üzleti kommunikációddal? Válaszd egyben mind három üzleti kommunikációs angol tréningünket, hogy otthonosan mozogj az üzleti életben. Tréningjeink célja, hogy támogassuk a fejlődésedet, átadjuk a tudást, hogy profivá válhass üzleti levelezésben, telefonálásban és online meetingek  lebonyolításában.

 

3 tréning: 40 000 Ft

Foglald le a helyed még ma!

A kiscsoportos oktatásban hiszünk, ahol lehetőséged van egyénre igazítva üzleti angolt tanulni, helyzetgyakorlatokat megoldani, tesztelni az újonnan megszerzett tudásodat, készségeidet.

JelentkezemÉrdeklődőm

FEATURED

Népszerű angol üzleti tanfolyamaink

Önéletrajz angolul

Elkészítjük angol önéletrajzodat, és megtanítunk a benne szereplő tapasztalataidról, tanulmányaidról meggyőző előadást tartani. A tanfolyam része egy 1,5 órás egyéni konzultáció is, ahol a te igényeidre és szakterületedre szabjuk a pályázatodat. 

Tárgyalási technikák angolul

Az üzleti tárgyaláson fontos a konstruktív légkör megteremtése, az eredményesség és az egyensúly megőrzése. Tréningünkön megtanulhatod, hogy hogyan készülj fel, milyen angol kifejezések segítenek majd a különböző tárgyalási helyzetekben.  

Gyakori kérdések – válaszok

Mennyire kell tudnom angolul?

Ha már beszélsz vagy valaha beszéltél angolul, de az üzleti életben tartasz az éles helyzetektől, itt a helyed. B1 vagy A2 szint elégséges ahhoz, hogy elsajátítsd az anyagot.

Milyen hosszú egy angol tréning?

4×45 perc, vagyis 2×1,5 óra, közte fél órás szünet.

Jut rám elég idő?

Egy-egy csoport maximum 4 fővel indul, így mindenkire jut elegendő figyelem és idő. A képzések intenzívek, elméleti és gyakorlati modulokből állnak.

Személyes vagy online tréning?

A képzés élő, valós időben zajlik az online térben, ZOOM alkalmazással. Ezáltal interaktív a folyamat. Minden résztvevő tud egymással és a trénerrel kommunikálni. A páros gyakorlatok is jól elvégezhetők így.

Angolnyelvű üzleti kommunikációs képzésekre jelentkezés

[wpforms_selector form_id=”3739″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/wpforms_selector]